Хипотиреоидизмът е сериозен проблем! А здравето на щитовидната жлеза е

...
 
Хипотиреоидизмът е сериозен проблем! А здравето на щитовидната жлеза е
Коментари Харесай

СОК, КОЙТО ВЪЗСТАНОВЯВА ФУНКЦИЯТА НА ЩИТОВИДНАТА ЖЛЕЗА И ЗАСИЛВА МЕТАБОЛИЗМА!

 

Хипотиреоидизмът е сериозен проблем! А здравето на щитовидната жлеза е от значително значение за цялостното здраве! Този сок ще ви помогне да предотвратите болести на щитовидната жлеза!

Щитовидната жлеза се намира на шията и създава хормони на щитовидната жлеза. Този орган се смята за „ батерия “ на цялото ни тяло. Хормоните на щитовидната жлеза въздействат върху скоростта на метаболизма ви, което от своя страна визира мозъка, сърцето, мускулите и черния дроб.
Хипотиреоидизмът е положение, при което щитовидната жлеза не създава задоволително хормони на щитовидната жлеза. И постоянно нарушаванията на щитовидната жлеза се диагностицират като други болести, като фибромиалгия.

Симптоми на щитовидната жлеза:

 

обща загуба на сила и сила бавен метаболизъм наднормено тегло хронична умора когнитивно увреждане запек чувствителност към студ слаб сърдечен ритъм подпухналост дрезгав глас суха коса загуба на полово желание депресия

Щитовидната жлеза също е основният надзор на метаболизма. Той управлява какъв брой бързо или постепенно изгаряте калории. Ако не щитовидната ви жлеза не функционираправилно, сте по-податливи на диабет.

Сок за балансиране на хормоните на щитовидната жлеза.

Съставки:

1 чаша неподсладен 100% сок от алена боровинка

7 чаши вода

1/2 чаена лъжичка смляна канела

1/4 чаена лъжичка надробен джинджифил

1/4 чаена лъжичка смляно индийско орехче

3/4 чаша прясно изцеден портокалов сок

1/4 чаша прясно изцеден лимонен сок

Метод на приготвене:

Сложете водата да заври; прибавете сок от алена боровинка, намалете котлона.

Добавете канела, джинджифил, индийско орехче, разбъркайте и оставете да къкри за 20 минути; по-късно свалете от котлона и оставете да се охлади до стайна температура

Добавете лимонен и портокалов сок.

Добавете лед и се насладете!

 

Други способи за справяне с проблеми с щитовидната жлеза:

Оптимизирайте равнищата на витамин A, D и K2 Премахнете соята от диетата си Увеличете приема на селен Премахнете глутена и казеина А1 Проверете равнището на йод в тялото Яжте повече водорасли Яжте кокосово масло

Важно:

Елиминирайте от диетата си храни, които пречат на функционалността на щитовидната жлеза, като броколи, зеле, брюкселско зеле, карфиол, спанак, ряпа, соя, фъстъци, ленено семе, кедрови ядки, просо и горчица.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР